Haxhijaha

  • Adresa:

    Rahovec

  • Kontakt:

    +377 44 204 009

Pershkrimi:Ben importin – exportin e mallrave të mekanizmave bujqësore, si dhe exportin – importin e vajrave, baterive, pjesëve rezervë të traktorave dhe paisjeve të shumta që lidhen me veprimtaritë bujqësore.